top of page
2023-04-05 Ellen Meijer-9.JPG

Over mij

Mijn naam is Ellen Meijer, ik ben geboren en getogen in Zwolle. Ik ben moeder van twee lieve jongens. Sinds een aantal jaren woon ik samen met mijn partner, mijn kinderen en mijn bonuszoon in Zwolle. Ik hou van sportief bezig zijn in de buitenlucht, ik geef dan ook twee keer in de week powerwalkingles in de Zwolse wijk de Aa-landen. Ik ben graag onder de mensen. Ik hou ervan om mensen in beweging te krijgen en met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij elkaar kunnen versterken. Ik zet mij graag voor anderen in, zo heb ik oa. geholpen om het eerste Parentshouse in Zwolle van de grond te krijgen en heb ik activiteiten vanuit Stichting Single SuperMom georganiseerd. 

Mijn verhaal

Ruim tien jaar geleden werd ik alleenstaande moeder met twee kinderen van vier en zes jaar oud.

Gelukkig had ik fijne mensen om mij heen die mij hebben geholpen.

In die tijd had ik graag praktische ondersteuning gehad, zodat ik het proces sneller en wellicht met een nog mooiere opbrengst had doorlopen. '

 

Opbrengst?' hoor ik je zeggen...

Ja, ik vind dat ik als persoon, door het doormaken van mijn scheiding en trouwens ook het verlies van mijn moeder op jonge leeftijd, enorm veel heb mogen leren. De emotionele fases die je doorloopt na een scheiding lijken erg op die van een rouwproces. Het had mij destijds erg geholpen als iemand mij tijdens het doorlopen van deze fases, inzicht had gegeven in wat ik voelde en wat er nog meer zou komen.  

Ik werd mij tijdens de scheiding bewust van dat niet iedereen, die alleen komt te staan, economisch zelfstandig en/of zelfredzaam is. Mede daarom heb ik mij daarna vele jaren als vrijwilliger ingezet om alleenstaande moeders verder te helpen. Uit dat werk neem ik mee hoe belangrijk het is om een netwerk te hebben waar je op kan bouwen. Daarom bied ik regelmatig de mogelijkheid elkaar te ontmoeten, te verbinden en te versterken. 

Wil je nog meer weten over mij?

bottom of page