top of page

Begeleiding alleenstaande ouders

Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander de uitdagingen waar je als alleenstaande ouder voor staat. Het kan soms eenzaam en overweldigend voelen om als alleenstaande ouder te opereren. Gelukkig hoef je het niet helemaal alleen te doen.

Ik begeleid je graag bij:

  • communicatie met je (ex)partner

  • het begrijpen van de rollen in je leven

  • het opbouwen van een sterk sociaal netwerk

  • het verwerken van de gevolgen van de scheiding

  • bij het maken van nieuwe keuzes in je leven

  • verdere ontwikkeling op het gebied van werk, privé of opleiding

 

Door een sterk positieve focus en het zien van kansen worden er snel stappen gemaakt. De door mij opgedane kennis en handvatten deel ik graag met mijn cliënten.

Wil jij zelf ervaren of ik de juiste persoon ben om jou te helpen bij het vinden van oplossingen voor jouw persoonlijke situatie?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met mij aan. Is er een klik, dan bied ik je graag een traject op maat aan.

Met mijn expertise en inzicht bied ik praktische en effectieve ondersteuning om je te helpen meer vitaliteit en veerkracht te ervaren en volop deel te nemen aan het leven. 

Ellen Meijer

Aanbod

Individuele coaching

Individuele begeleiding

Samen stellen wij jouw hulpvraag vast. Vervolgens stel ik op maat een traject op. Wij bespreken van tevoren af wanneer het traject voor jou geslaagd is. Na elke bijeenkomst beschrijf je jouw inzichten. Alles wat jezelf kan doen, doe je zelf. Wij werken er naar toe dat mijn ondersteuning overbodig is. 

Groepswerk alleenstaande moeders

Groepswerk alleenstaande moeders

 Laagdrempelige bijeenkomsten om andere alleenstaande moeders te ontmoeten. De activiteiten lopen uiteen en zijn soms met en soms zonder kinderen. Heb jij behoefte aan contact met lotgenoten, laat het mij weten dan hou ik je op de hoogte van het eerst volgende bijeenkomst.

bottom of page