top of page
  • ellenmeijer038

Een nieuw hoofdstuk

Na een turbulente periode van een scheiding voelde ik in 2014 dat het tijd was voor een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Dat jaar besloot ik voor het eerst sinds lange tijd weer carnaval te vieren, en wat een bevrijdende ervaring was dat!


Met een mix van opwinding en een vleugje zenuwen stapte ik de feestelijke menigte binnen. Maar al snel werd ik meegesleept door de energie van de muziek, de kleurrijke kostuums en de bruisende sfeer. Het voelde als een bevrijding, een moment waarop ik mezelf toestond om te genieten van het hier en nu, zonder me te laten terughouden door het verleden.


Tijdens de optochten en feesten besefte ik dat deze ervaring niet alleen ging over het vieren van carnaval, maar ook over het vieren van mijn eigen vrijheid. Het was een krachtig statement naar mezelf toe: ik ben sterk, veerkrachtig en klaar om weer volop van het leven te genieten.


Carnaval 2014 zal voor mij altijd symbool staan voor het begin van een nieuw hoofdstuk. Een hoofdstuk waarin ik mijn eigen geluk weer heb omarmt en mij ben gaan richten op de mogelijkheden die de toekomst biedt.


Proost op het leven, de vrijheid en de avonturen die nog komen gaan!


Comments


bottom of page